“Marijuana në Itali vjen nga Shqipëria”, Monika shigjeton Ramën: LSI ka një plan, ja çfarë…

“Marijuana në Itali vjen nga Shqipëria”, Monika shigjeton Ramën: LSI ka një plan, ja çfarë...
Copyrighted by News24 Albania
Prokurori Kostaq Beluri ka kaluar me sukses në ‘sitën’ e Vettingut.

Beluri është konfirmuar në detyrë, duke rezultuar pa problem në elementin e pasurisë dhe atë moral. E vetmja punë problematike e tij është pushimi i çështjes ndaj gjyqtarit Admir Thanza.

Prokurori Kostaq Beluri është kandidat për Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

“Marijuana në Itali vjen nga Shqipëria”, Monika shigjeton Ramën: LSI ka një plan, ja çfarë…